Szavatossági idők

A vásárlást megkönnyíti, ha feltüntetjük itt is különböző termékeink eltarthatóságát. Mivel tartósítószert nem használunk, nem tudunk több hónapot garantálni egyik terméknél sem, de ha megfelelően tárolják őket, az mindenképp meghosszabbítja a szavatossági időt.

Tejtermékek:

Sajtok: gyártástól számított 15, füstölt sajt esetén 20 nap. (sajtdobozban, tányéron, nem becsomagolva)

Érlelt sajt vákuumozva: a vákuumozás időpontjától számított 6 hét.

Sajtkrém, körözött, joghurt, tejföl: gyártástól számított 15 nap.

Túró: gyártástól számított 7 nap. (nem zacskóban, tálba kiöntve)

Füstölt húsáruk:

Füstölt kolbász: gyártástól számított 2 hónap.

Minden más füstölt hús gyártástól számított 3 hónap.

Füstölt húsáruk esetén nagyon fontos a tárolásnál a jól szellőző, hűvös helyiség.

Feldolgozott húsáruk:

Sertészsír, tepertőkrém: gyártástól számított 3 hónap.

Jáki felvágott, kenőmájas: nyáron (nagy melegben) gyártástól számított 20 nap, máskor 30 nap. (30 napos bélbe töltve)

Minden más feldolgozott húsáru gyártástól számított 7 nap.

Vásárlást követően az áru mielőbb kerüljön hűtőbe, hogy a hűtőláncot a lehető legrövidebb ideig szakítsák meg.



Elérhetőségek

Rácz Major - Ják

9798 Ják,

Telefon: 20/2288882
E-mail küldése
Rácz Major - Ják - Magyar