Szavatossági idők
A vásárlást megkönnyíti, ha feltüntetjük itt is különböző termékeink eltarthatóságát. Mivel tartósítószert nem használunk, nem tudunk több hónapot garantálni egyik terméknél sem, de ha megfelelően tárolják őket, az mindenképp meghosszabbítja a szavatossági időt.
Tejtermékek:
Sajtok: gyártástól számított 15, füstölt sajt esetén 20 nap. (sajtdobozban, tányéron, nem becsomagolva)
Érlelt sajt vákuumozva: a vákuumozás időpontjától számított 6 hét.
Sajtkrém, körözött, joghurt, tejföl: gyártástól számított 15 nap.
Túró: gyártástól számított 7 nap. (nem zacskóban, tálba kiöntve)
Füstölt húsáruk:
Füstölt kolbász: gyártástól számított 2 hónap.
Minden más füstölt hús gyártástól számított 3 hónap.
Füstölt húsáruk esetén nagyon fontos a tárolásnál a jól szellőző, hűvös helyiség.
Feldolgozott húsáruk:
Sertészsír, tepertőkrém: gyártástól számított 3 hónap.
Jáki felvágott, kenőmájas: nyáron (nagy melegben) gyártástól számított 20 nap, máskor 30 nap. (30 napos bélbe töltve)
Minden más feldolgozott húsáru gyártástól számított 7 nap.
Vásárlást követően az áru mielőbb kerüljön hűtőbe, hogy a hűtőláncot a lehető legrövidebb ideig szakítsák meg.
Elérhetőségek
Rácz Major - Ják
9798 Ják,Rácz major
Telefon:
20/9982490
E-mail:
jakitejtermek@gmail.com