Online rendelés

Vásárlási feltételek – online rendelés

A vállalkozás által üzemeltetett honlapon keresztül a fogyasztó által kiválasztásra kerülő tejtermék, tőkehús, füstölt húsáru és feldolgozott húsáru weblapon keresztül lebonyolítandó megrendelésének feltételeit, jellemzőit a következőkben ismertetjük:

A honlapon keresztül vásárlási szándékát jelezheti a fogyasztó, melynek részleteit a későbbiekben személyesen tudja megbeszélni a két fél.

  1. Áraink

Árainkat minden terméknél, külön-külön láthatja a fogyasztó a honlapon.

10 000 Ft értékű vásárlás felett 5%, 15 000 Ft fölött pedig 10% kedvezmény jár, mely a vásárlás végösszegéből kerül levonásra.

A feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák (tejterméknél 18%, füstölt húsárunál és feldolgozott húsárunál 27%, tőkehús esetén 5%).

A feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítással kapcsolatos költségeket, amelyeket részletesebben a továbbiakban tárgyalunk meg.

  1. Megrendelés menete

A megrendelés a „Megrendelem” gombra kattintva lehetséges az egyes termékeknél. A megjelenő űrlapon a „*”-gal jelölt adatok kitöltése kötelező, majd az „Elküld” gombra kattintva rendelési szándékát véglegesíti, melyről a vállalkozó értesítést kap.

A vállalkozó ezután felveszi a fogyasztóval a kapcsolatot, majd a szállítás módjáról, időpontjáról, a megrendeléssel kapcsolatos esetleges változtatásokról a vállalkozó és a fogyasztó megállapodnak.

A vásárlási szándék az online rendszerben tárolásra kerül, mely utóbb is hozzáférhető.

FONTOS!!! Ha több terméket szeretne megrendelni vagy bármilyen egyéb kiegészítést írna, akkor a "Megjegyzés" rovatban kérjük leírni.

  1. A megrendelés lemondásának módja és feltételei

Megrendelését bármikor megváltoztathatja. Ez esetben hívja a 06-20-570-86-61-es telefonszámot, vagy írjon: jakitejtermek@gmail.com.

A fenti telefonszámon történő hívásért Önt emelt díj nem terheli.

  1. Szállítás

A szállítást maga a vállalkozó végzi. Szállításra Szombathely és Ják 30 km-es körzetében van lehetőség, 7000 Ft értékű vásárlás felett. Ez esetben a szállításnak külön költsége nincsen.

Leadott füstölt húsáru rendelést postai úton is tudunk teljesíteni. Ez esetben a terméket levákuumozva, postán tudjuk elküldeni. A vákuumozás és a postázás díja plusz költséget von maga után. A részletekről, a fizetés módjáról a vállalkozó és a fogyasztó személyesen megállapodnak.

A leadott rendelés teljesítése úgy is lehetséges, hogy egy megbeszélt helyen és időpontban adja át a vállalkozó a rendelést a fogyasztónak.

  1. A megrendeléssel, szállítással kapcsolatos reklamációk

Amennyiben minőségi kifogása van az áruval kapcsolatban, azt személyesen (telefonon vagy e-mail-ben) beszélheti meg a vállalkozóval. Az áru visszavételére, értékének visszafizetésére, illetve igény esetén az áru cseréjére lehetőség van.

Minőségi kifogást csak az adott áru szavatossági idejének figyelembe vételével áll módunkban elfogadni. Helytelen szállítással vagy tárolással kapcsolatos hibákért felelősséget nem vállalunk.

  1. Fizetés módja

Személyes áruátvétel esetén a helyszínen, készpénzben történik a kifizetés. Postai úton történő szállítás esetén a felek személyesen egyeznek meg a fizetés módjáról.Elérhetőségek

Rácz Major - Ják

9798 Ják,
Rácz major
Telefon: 20/9982490
E-mail küldése
Rácz Major - Ják - Magyar