Válasszon tudatosan húsvéti sonkát!

2017. március 03., 22:50
Érdemes időben eldönteni, honnan szerzi be a sonkát Húsvétra.

Számtalan írás található arról, hogyan érdemes kiválasztani az igazi füstölt sonkát. Ami biztos, a szín, a tapintás, az állag és nem utolsó sorban az ár is jelzésértékű lehet. Legyen egyöntetűen érett, piros színű, masszív állagú (sem túl kemény, sem túl puha), ne legyen leves, valódi füst illata legyen. 2000 Ft kilónkénti ár alatt nem érdemes minőségi terméket keresni.

Nem minden arany, ami fénylik. A "hagyományos", "nagyanyáink konyhájából való", "klasszikus módon készült" és hasonló, divatos feliratok nem mindig jelentik azt, hogy valóban heteken keresztül érett, valóban füstön, és nem füstaromával készült termékről van szó illetve, hogy nincs telebökködve (pikírozva) folyadékkal.

Válasszon tudatosan!

 

http://nol.hu/gazdasag/20130328-olcso_husnak_izfokozott_a_leve-1376203





« Vissza az előző oldalra!


Elérhetőségek

Rácz Major - Ják

9798 Ják,
Rácz major
Telefon: 20/9982490
E-mail küldése
Rácz Major - Ják - Magyar